Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Sporenonderzoek dodelijk ongeluk afgerond

Toegevoegd: 09-01-2021, 16.37 uur - Update: 09-01-2021, 17.19 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Het sporenonderzoek naar het dodelijke verkeersongeluk dat vanochtend plaatsvond op de Isabellaweg tussen IJzendijke en Philippine is afgerond. De weg wordt zo weer vrijgegeven.


Bij de hulpdiensten werd rond 11.30 uur melding gemaakt van een auto die van de Isabellaweg was geraakt en op zijn kop in de lager gelegen watergang 'Linie of Passageule' was beland. Na de melding werden onder meer ambulanceteams, de politie en brandweerduikers uit Goes en Terneuzen met spoed ter plaatse gestuurd.

Brandweerlieden hebben de vrouw uit het voertuig gehaald maar ze bleek al te zijn overleden. De brandweer heeft het voertuig en de omgeving nog afgezocht naar eventuele andere betrokkenen maar er werd verder niemand aangetroffen. Volgens de politie is het slachtoffer een 29-jarige inwoonster van Schoondijke.

Na het ongeluk werd de Isabellaweg grotendeels afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Specialisten van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) en de Forensische Opsporing (FO) kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. Rond 16.00 uur hebben bergers van VaRaMo samen met een collega van Kuzee de auto van de vrouw getakeld.

De familie van de vrouw is volgens een politiewoordvoerder al kort na het aantreffen van de auto op de hoogte gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (10-1-2021 om 10:03)
Heel veel sterkte aan iedereen die aanwezig was bij en na het vinden van de auto. Familie, collega's vrienden en bekenden van haar een vreselijk bericht. Je hoort dat iemand niet is aangekomen op de bestemming en dan lees je dit.
anoniem (9-1-2021 om 20:27)
In en in triest. Sterkte voor familie, vrienden en kennissen. Ook sterkte voor alle hulpverleners en de voorbijgangers die haar auto op gemerkt hebben.
Moeder (9-1-2021 om 17:26)
Erg triest. Heel veel sterkte voor haar nabestaanden..
Cookie-instellingen beheren