Weerbericht:
In het noorden (dichte) mist, langzaam zuidwaarts uitbreidend
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw code geel vanwege kans op gladheid

Toegevoegd: 09-01-2021, 18.40 uur
Opnieuw code geel vanwege kans op gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanavond en komende nacht is er in het gehele land (de Waddeneilanden uitgezonderd) opnieuw kans op gladheid. Daarom heeft hebben de meteorologen van het KNMI opnieuw code geel afgegeven.


Vanaf nu moeten alle typen weggebruikers rekening gehouden worden met gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Zondag later in de ochtend zal de gladheid verdwijnen, zo meldt het KNMI. Code geel loopt tot zondag 11.00 uur.

Voor afgelopen nacht was ook code geel afgegeven vanwege de kans op gladheid en dat was niet voor niks. Onder meer bij knooppunt De Poel in Goes gebeurden vanochtend ongevallen door gladheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren