Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto achtergelaten in ondiepe sloot 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 09-01-2021, 20.09 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Prince (10-1-2021 om 10:31)
Ik ben er voor om in Nederland de eigenaar van een auto aansprakelijk te stellen voor zijn voertuig. Ongeacht wie op dat moment de bestuurder is. Niet meer met een smoes komen dat je niet weet wie er reed. Ook verzekeringen zouden hier op in kunnen spelen. Zeer vreemd systeem dat we hebben. Of dat hier ook van toepassing is weet ik niet, maar je vlucht niet weg omdat er niets aan de hand is. De laatste tijd opvallend veel ongevallen met auto's terwijl het zo rustig op de weg is. Maar ja, de drankzaken en drugs-shops die blijven gewoon open.... eerste levensbehoefte zullen we maar denken. Je zal maar zo'n figuur tegenkomen.
Jan de filantroop (10-1-2021 om 09:33)
Op weg naar huis heb ik deze auto gevonden in de sloot, verder zag ik helemaal niemand, en heb terstond 112 gebeld die overigens slecht te bereiken waren, vervolgens werd ik doorverbonden met politie Rotterdam. Kortom zo'n 4 minuten zitten bellen voordat ik politie Zeeland te pakken had. Duurt veel te lang!!!. Vervolgens heb ik duidelijk aangegeven dat het om een ondiepe smalle sloot ging.. Dus waarom de meldkamer zulks groot materieel inzet????
Mijn mening (9-1-2021 om 23:04)
Misschien een nat pak en snel naar de kachel gegaan, is misschien in Polen normale gang van zaken.
Keetje (9-1-2021 om 20:52)
Gewoon elke eigenaar van een voertuig dat de plek van een ongeluk verlaat zonder het aan de hulpdiensten te laten weten alle kosten laten betalen voor uitrijden hulpdiensten Die daar tevergeefs aankomen en natuurlijk een boete voor het verlaten van de plek van een ongeval. Meestal als dit gebeurt is er wel alcohol of drugs in het spel alleen vaak niet meer aantoonbaar omdat ze er snel vandoorgaan
Cookie-instellingen beheren