Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw zoekacties naar vermiste Ichelle van de Velde

Toegevoegd: 10-01-2021, 13.06 uur - Update: 10-01-2021, 14.48 uur
Opnieuw zoekacties naar vermiste Ichelle van de Velde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Gisteren en vandaag is in Cadzand en Oostburg opnieuw gezocht naar de sinds 16 december vermiste Ichelle van de Velde (29) uit Oostburg. De zoekacties waren zonder resultaat.


Bij Cadzand werd gisteren overdag gezocht in een bosgebied, in Oostburg werd opnieuw gezocht in en rondom natuurgebied Groote Gat. Bij de zoekactie was ook de Stichting Signi Zoekhonden actief die eerder ook al tevergeefs naar Ichelle op zoek was. 's Avonds werd ook nog gezocht in Oostburg. Burgemeester Marga Vermue van de gemeente Sluis nam daar ook een kijkje. "Hart onder de riem en medeleven voor familie en alle hulpverleners. Vreselijke situatie en onzekerheid", zo schrijft Vermue vanmiddag op Twitter.

Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie zocht donderdag ook al urenlang tevergeefs bij Groote Gat. Vanochtend is bij het Oostburgse natuurgebied opnieuw gezocht naar Ichelle maar volgens een woordvoerder van de politie heeft ook deze zoekactie niets opgeleverd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren