Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Trio opgepakt voor vernielingen Middelburg

Toegevoegd: 10-01-2021, 14.29 uur
Trio opgepakt voor vernielingen Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondagochtend vroeg op de Grevelingenstraat in de Middelburgse Stromenwijk drie jongemannen aangehouden die ervan worden verdacht auto's te hebben vernield.


Rond 03.30 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat een drietal jongens op de Oosterscheldestraat een autospiegel had vernield. Omstanders hadden een jongeman staande gehouden. Toen agenten ter plaatse waren, kwamen er nog twee jongens aangefietst en -gelopen. Het drietal werd vervolgens aangehouden.

De arrestanten komen allemaal uit Middelburg en zijn 18 (2x) en 19 jaar oud. De drie zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De drie zitten nog vast en worden vandaag verhoord. De politie zoekt nog getuigen en eventueel nog niet bekende benadeelden van de vernielingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (10-1-2021 om 19:24)
Ik hoop dat ze de rekening krijgen voor de schade en het verblijf in het 5 sterren hotel met een mooi strafblad erbij. Pa en ma zullen trots op jullie zijn. Verder sluit ik me aan bij anti GSM.
AntiGSM (10-1-2021 om 16:44)
Hard aanpakken, en als Politie dit niet mag dan de eigenaren van de auto's. Doodziek wordt ik van zulke lui, ga gewoon werken en sparen, kun je ook een auto kopen, ik hoop dan voor je dat ze deze dan ook een keer voor je komen slopen, kijken hoe leuk dat dan is.
Cookie-instellingen beheren