Weerbericht:
Opklaringen. In het noorden mist, langzaam zuidwaarts uitbreidend
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val van dak, inzet traumahelikopter

Toegevoegd: 10-01-2021, 14.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is zondag aan het begin van de middag iemand ernstig gewond geraakt bij een val van een dak.


Het slachtoffer kwam rond 13.20 uur ten val bij een woning aan de Korte Noordstraat. Twee ambulanceteams en een politie-eenheid schoten te hulp. Ook de Rotterdamse traumahelikopter kwam naar Middelburg om assistentie te verlenen. De helikopter landde onder het toeziend oog van zo’n 60 personen op de voormalige bouwplaats aan de Zuidsingel.

Rond 14.05 uur is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Even later is ook de helikopter weer vertrokken. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Waardoor het slachtoffer precies ten val kwam, is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren