Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt op zijn kop in sloot Hulst

Toegevoegd: 11-01-2021, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een automobilist is vanavond bij Hulst van de weg geraakt en op zijn kop in de sloot tot stilstand gekomen. De auto raakte zwaar beschadigd.


Het eenzijdige ongeval vond rond 19.35 uur plaats op de Hontenissestraat. De bestuurder raakte hier door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam op zijn kop in de sloot terecht. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokkene heeft onderzocht. Voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en weggesleept. Omdat er een sterke benzinelucht te ruiken was is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft de situatie bekeken en constateerde dat er geen verdere actie nodig was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren