Weerbericht:
Vanavond en vannacht hier en daar regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verdachte auto in duinen Vlissingen bekeurd

Toegevoegd: 12-01-2021, 08.35 uur
Verdachte auto in duinen Vlissingen bekeurd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen nacht  tijdens een surveillance in Vlissingen in een voertuig inbrekerswerktuig gevonden.


Agenten zagen rond 01.15 uur een voertuig in de duinen staan op het Nollepad. Omdat dit een fietspad is waar geen auto’s mogen rijden werd er een controle ingesteld. De 31-jarige bestuurder uit Vlissingen gaf volgens de politie een onlogische verklaring. In het voertuigen lagen tevens inbrekerswerktuigen wat volgens de APV van Vlissingen niet is toegestaan bij je te hebben.

De persoon in kwestie heeft een bekeuring gekregen voor het rijden over een fietspad en het bij zich hebben van inbrekerswerktuig. Deze zijn tevens door de agenten in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kl (12-1-2021 om 19:32)
goed gedaan, keihard opgetreden......???????
Anonymous (12-1-2021 om 12:30)
Goed gedaan medewerkers vd politie dienstbaar en waakzaam
Cookie-instellingen beheren