Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in de sloot bij Hoofdplaat

Toegevoegd: 12-01-2021, 22.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOOFDPLAAT - Een vrachtwagen is vanavond bij Hoofdplaat van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. De chauffeur raakte niet gewond.


De combinatie van nog geen week oud raakte rond 18.45 uur door nog onbekende oorzaak van de weg. Het ongeluk gebeurde op de Westlangeweg nabij de Kruisweg. Voor zover bekend kwam de chauffeur met de schrik vrij.

Zowel de politie als een bergingsbedrijf zijn vanavond ter plaatse geweest. Het verkeer kan op dit moment passeren. De vrachtwagen zal later worden geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (13-1-2021 om 10:07)
Blij dat de chauffeur het er goed vanaf heeft gebracht. Als je op Googlemaps kijkt, dan zie je dat dit niet veel eerder had moeten gebeuren gezien het dammetje vlak hiervoor in de sloot. Dat had fataal kunnen zijn. Zonde ook van de mooie nieuwe combinatie. Het is notabene een verharde berm daar dus je hebt daar speling. Ik hoop voor hem dus dat het geen beroerte is geweest. Zo jal, dan mag hij volgens de regelgeving namelijk nooit meer achter het stuur van een vrachtwagen rijden.
Cookie-instellingen beheren