Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arnemuidenaar bedreigt en bespuugt agenten

Toegevoegd: 12-01-2021, 22.27 uur
Arnemuidenaar bedreigt en bespuugt agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Drie agenten deden maandagavond aangifte van poging tot zware mishandeling tegen een 35-jarige inwoner van Arnemuiden. De man bespuugde de drie politiemensen en gaf aan dat hij besmet was met het COVID-19-virus, ook dreigde hij geweld tegen hen te gebruiken.


Agenten waren rond 19.30 uur al naar het adres van de man geroepen vanwege een dreigende situatie. Op dat moment is een goed gesprek met de man gevoerd en is hij achtergelaten in het bijzijn van familie. Tegen 21.00 uur meldden getuigen dat hij compleet doordraaide. Hij dreigde zijn woning in brand te steken en zichzelf en anderen iets aan te doen.

De agenten zijn wederom ter plaatse gegaan, maar toen was een goed gesprek met de man niet meer mogelijk. Omdat hij de agenten bedreigde en bespuugde is hij aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Ook in het politiecellencomplex bespuugde en bedreigde hij de medewerkers.

De aangehouden verdachte is in het cellencomplex beoordeeld door een GGD-arts en de crisisdienst van de GGZ. Hij is overgebracht naar een zorginstelling. Het lijkt erop dat de man niet daadwerkelijk besmet is met het COVID-19-virus.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (13-1-2021 om 18:06)
hoe asociaal kun je zij om dit te doen .dat je zo doordraait is natuurlijk erg maar erger vind ik dat je iemand bespuugd zeker in deze tijd .ondanks zijn ''geestelijke'' toestand mag dit zwaar bestraft worden .en hopelijk houden de bespuugde mensen er niets aan over
Cookie-instellingen beheren