Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Identiteit dode man Oesterdam vastgesteld

Toegevoegd: 12-01-2021, 22.30 uur
Het lichaam van de man werd op zaterdag 17 oktober gevonden.
Het lichaam van de man werd op zaterdag 17 oktober gevonden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie heeft de identiteit vastgesteld van de overleden man die op 17 oktober 2020 werd gevonden bij de Oesterdam. De politie is hierin geslaagd op basis van tips naar aanleiding van onder meer een uitzending in Opsporing Verzocht in combinatie met eigen onderzoek.


Inmiddels is duidelijk geworden dat het gaat om de 50-jarige Jose Francisco Velasquez Castillo uit Colombia. Hij werd ook wel Paco genoemd. Het slachtoffer is door geweld om het leven gekomen en zijn lichaam is daarna bij de Oesterdam achtergelaten.

Nu zijn identiteit vast staat kan zijn lichaam worden overgedragen aan zijn familie in Colombia. Het onderzoek naar zijn overlijden wordt voortgezet door het TGO-team. Iedereen die informatie heeft over deze zaak kan nog steeds bij de politie terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren