Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vernielt toegangsdeur bij appartementencomplex

Toegevoegd: 12-01-2021, 22.34 uur
Man vernielt toegangsdeur bij appartementencomplex
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - Maandagmiddag omstreeks 16.00 uur werd een 58-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden op de Boomdijk in Hansweert. De man wordt ervan verdacht dat hij de toegangsdeur en wat brievenbussen van een appartementencomplex in die straat heeft vernield.


De aanleiding is vermoedelijk een conflict in de relationele sfeer. De man is aangehouden, overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Hij is later in verzekering gesteld en zit dus nog vast.

De woningbouwvereniging die eigenaar is van het pand heeft aangifte gedaan van de vernielingen. De kosten die de woningbouwvereniging moet maken om de vernielde goederen weer te laten repareren zijn nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren