Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met ingevorderd rijbewijs bij Kats

Toegevoegd: 12-01-2021, 22.41 uur
Man rijdt met ingevorderd rijbewijs bij Kats
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KATS - Een 22-jarige man uit Kapelle is maandag aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs in een auto reed bij Kats.


Agenten zagen de man rijden op de 1e Deltaweg. Na een controle is hij aangehouden voor het rijden zonder een geldig rijbewijs. Hij is op het politiebureau verhoord en daarna weer in vrijheid gesteld. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt voor de overtreding.

Volgens de politie was het rijbewijs van de man reeds ingevorderd omdat hij onder invloed van drugs had gereden. Agenten hebben ook nu een speekseltest uitgevoerd maar die was negatief.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (13-1-2021 om 09:54)
Rijden zonder rijbewaijs is een overtreding. Rijden met een ongeldig verklaart of ingenomen rijbewijs is een misdrijf. Dat laatste betekend dus o.a. een strafblad.
Cookie-instellingen beheren