Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Kortsluiting zorgt voor woningbrand Zierikzee

Toegevoegd: 13-01-2021, 17.23 uur - Update: 14-01-2021, 09.41 uur
Bij de brand bleek niemand gewond te zijn geraakt.
Bij de brand bleek niemand gewond te zijn geraakt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brandweer, de politie en de ambulancedienst zijn vanmiddag toegesneld nadat brand was gemeld in een woning aan de Touwbaan in Zierikzee.


De melding van de brand kwam rond 15.20 uur binnen en leidde tot het alarmeren van twee blusploegen en een hoogwerker. Ook werden zogezegd de politie en de ambulancedienst opgetrommeld. Volgens de politie bleven de bewoonsters van het pand echter ongedeerd.

Kortsluiting in een lichtarmatuur in de keuken van de woning is vermoedelijk de oorzaak geweest van de brand, zo melden de brandweer en de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Juut (14-1-2021 om 11:47)
Beste Jos, door kortsluiting kan zeker brand ontstaan, en hier hoeft de zekering zeker niet altijd voor aangesproken te worden, als de installatie überhaupt al deugdelijk is.
jos (14-1-2021 om 08:32)
Leer momentje, bij kortsluiting knalt de zekering er uit dus kan er geen brand ontstaan ! Bij overbelasting kan wel brand ontstaan !
Cookie-instellingen beheren