Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politie zoekt eigenaar gestolen goederen

Toegevoegd: 13-01-2021, 17.28 uur
De politie zoekt de rechtmatige eigenaar van deze spullen.
De politie zoekt de rechtmatige eigenaar van deze spullen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele goederen die dit weekeinde werden gevonden bij twee verdachten van een reeks vernielingen in Terneuzen.


De politie werd zaterdag rond 06.10 uur geïnformeerd over een groepje mannen dat over de Driewegenstraat zwalkte en tegen een bus sloeg. Agenten troffen ter plekke een 18-jarige jongeman uit Terneuzen aan, die amper op zijn benen kon staan en overal tegenaan viel. Ze zagen ook dat hij tegen een auto aanliep en met zijn hoofd tegen de voorruit klapte. De man werd vervolgens aangehouden voor openbare dronkenschap en omdat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien. Op het politiebureau werd hij onwel en daarom werd voor hem een ambulance gewaarschuwd.

Rond 07.30 uur ging de politie nogmaals richting de Driewegenstraat. Op de Lange Reksestraat zagen zij vervolgens een andere man over de weg zwalken. In de omgeving zagen zij ook enkele auto's die waren vernield of mogelijk waren opengebroken. Daarom werd deze 19-jarige Terneuzenaar eveneens aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht, zo meldde de politie dit weekend.

Bij één van de verdachten werden volgens de politie goederen aangetroffen die vermoedelijk niet van hemzelf waren en dus van diefstal afkomstig zijn. De politie heeft daarom nu een foto van de aangetroffen zaken gepubliceerd in de hoop dat de rechtmatige eigenaar zich meldt. Dat kan via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren