Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie buitenbrandjes in wijk Dauwendaele Middelburg

Toegevoegd: 14-01-2021, 09.26 uur
Drie buitenbrandjes in wijk Dauwendaele Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Dauwendaele hebben gisteravond en vannacht verschillende kleine buitenbrandjes gewoed die door de brandweer moesten worden geblust.


De eerste brandmelding was rond 21.30 uur bij de Roozenburglaan. Ter plekke bleek het brandje te woedden nabij de Saffierplaats. Bij aankomst van de brandweer lag er een brandende kerstboom naast een ondergrondse container. Nadat deze was geblust, hebben brandweerlieden ook nog de inhoud van de container nat gemaakt.

Rond 22.20 uur woedde opnieuw een brandje, dit keer bij de Buitenhove. Hier stond onder meer een kerstboom in brand naast een ondergrondse vuilcontainer. Kort na 01.00 uur werd opnieuw een brandje gemeld. Ook nu ging het om een buitenbrand bij de Buitenhove. De brandweervrijwilligers van de Middelburgse post Torenweg werden opgeroepen om de drie brandjes te blussen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren