Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder auto onderzocht na ongeluk Koewacht

Toegevoegd: 14-01-2021, 09.36 uur
De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - In het buurtschap Nieuwe Molen bij Koewacht heeft vanochtend een verkeersongeval met een personenauto plaatsgevonden.


Het ongeluk op de Hazelarenstraat gebeurde rond 08.00 uur bij een wegversmalling. De auto reed hier tegen een verkeerspaaltje. Hierdoor ontstond een lekkage en raakte de auto beschadigd. Voor de bestuurder van het voertuig werd een ambulance gewaarschuwd maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto te takelen. De politie moest de weg ter plaatse enige tijd afzetten omdat deze was geblokkeerd door de beschadigde auto. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nancy van acker (14-1-2021 om 16:05)
Dit is veroorzaakt door roekeloos rij gedrag van een ander en is door gereden en heeft mijn vader daar zo achter gelaten. Gelukkig was er nog iemand die mijn vader heeft geholpen!!
fietser (14-1-2021 om 11:56)
Zal wel geen 30km/u gereden hebben dan of de ruiten niet voldoende ontdaan van sneeuw. Je ziet die dingen makkelijk over het hoofd, zeker als je te hard rijdt en/of niet oplet.
H. Ernst (14-1-2021 om 11:17)
Deze obstakels zijn bij gladheid en vooral mist gewoonweg gevaarlijk. Ik zou zeggen weg ermee en in plaats hiervan snelheidscontroles.
Cookie-instellingen beheren