Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Hardrijder heeft hennepgoederen in de auto

Toegevoegd: 15-01-2021, 18.37 uur
Hardrijder heeft hennepgoederen in de auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Een 33-jarige man uit Zaamslag is donderdag rond 21.54 uur aangehouden op de Noordzakweg in ’s-Heer Arendskerke. De verdachte slingerde met zijn auto over de weg en was mogelijk onder invloed. Bij verder onderzoek bleek hij ook nog hennepgoederen in zijn auto te hebben liggen.


Het Operationeel Centrum van de politie kreeg rond 21.30 uur een melding dat er een auto met hoge snelheid slingerend over de A58 ter hoogte van Bergen op Zoom zou rijden. Ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke kreeg de bestuurder van het voertuig een stopteken van de politie. Toen de agenten bij de bestuurder aankwamen roken ze een hennep- en alcohollucht.

 De man weigerde een blaas- en speekseltest en schold de agenten uit. Daarop is de verdachte aangehouden. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich waardoor er twee extra agenten werden opgeroepen om de man over te kunnen brengen naar het politiebureau.

In de auto van de verdachte bleken allerlei goederen te liggen die geschikt zijn om een hennepkwekerij mee in te richten. Deze zijn in beslag genomen. Ook bleek de auto niet verzekerd en niet gekeurd te zijn.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook namen agenten zijn telefoon en een geldbedrag van ongeveer 500 euro bij hem in beslag. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren