Weerbericht:
Opklaringen, lokaal nog een enkele bui. Morgen vrij zonnig en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand op zolder van woning in Scherpenisse

Toegevoegd: 16-01-2021, 16.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHERPENISSE - Op een zolder van een woning in Scherpenisse is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond.


Het vuur werd even na 15.00 uur ontdekt aan de Langeweg. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar middelbrand. Flink wat rook kwam via het dak naar buiten toe. Er werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.

Al snel was het vuur onder controle en kon de brandweer starten met het nablussen en ventileren van de woning. De hoogwerker uit Bergen op Zoom werd ingezet om het vuur vanaf het dak te kunnen bestrijden.

Na een klein half uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Er raakte niemand gewond. Over de omvang van de schade is op dit moment nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren