Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto op z'n kop in sloot bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 17-01-2021, 21.01 uur
Foto 1 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (24-1-2021 om 16:02)
Politie hou moed en laat jullie niet van de wijs brengen door alle negatieve berichten in onderstaande berichten. Als ze de politie echt nodig hebben bij een reanimatie of iets ergens dan hoor je ze niet. Misschien kan de politie uitzoeken wie er achter deze berichten zit en een aanklacht tegen hun indienen. Accepteer niet alles wat er over jullie geschreven wordt.
Zeeuw (20-1-2021 om 17:34)
Nee ik was het niet, maar ik ken degene die het wel was. Auto met groot licht is ook gewoon doorgereden
AntiGSM (19-1-2021 om 21:28)
@Zeeuw; ben jij de bestuurder? Of is het van horen zeggen? Natuurlijk geeft bijna niemand toe dat telefoon de oorzaak was, de verzekering hoeft namelijk niet uit te betalen als er bewijs is dat de bestuurder met de telefoon bezig was. Ik zal ook niet beweren dat het altijd zo is maar heel erg vaak wel, wat jaren terug hoorde je bijna nooit over deze ongevallen!
Zeeuw (19-1-2021 om 19:26)
@AntiGSM : Makkelijk he om gelijk telefoon de schuld te geven. Er zijn meer dingen in het verkeer : Tegenliggers met groot licht is daar 1 van. En dat was in dit geval ook het geval. Dus gewoon je gedachte voor je houden en door met je zielige leven. Danku
AntiGSM (19-1-2021 om 13:19)
@Timsalabim; dank je, goed idee van je! Als je een beetje verstand hebt weet je ook wel dat ik in deze vaak gelijk heb, ik heb nog NOOIT een reactie gehad van een bestuurder die zo'n ongeluk veroorzaakt had. Dat zegt genoeg denk ik!
Timsalabim (19-1-2021 om 10:40)
Oh god daar heb je onze exper die er niet bij was antigsm ook weer... Waarom solliciteerd u niet even voor rechter? Met uw extreem snelle manier van oordelen werkt het OM zo die stapels zaken weg!
Cookie-instellingen beheren