Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto op z'n kop in sloot bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 17-01-2021, 21.01 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Bij de kruising van de Emelissedijk en de Colijnsplaatseweg in Colijnsplaat is zondagavond een personenauto op z'n kop in een sloot terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 19.55 uur. Het ongeval werd in eerste instantie gemeld op de Kortgeenseweg maar gebeurde iets verder richting Colijnsplaat. Na de melding werden brandweerwagens uit Colijnsplaat, Goes en Kortgene opgeroepen maar ter plekke bleek de situatie mee te vallen.. De vrouw die de auto had bestuurd bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Na het ongeluk werd de weg ter plaatse afgesloten door de brandweer. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Kia uit de sloot getakeld. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (18-1-2021 om 21:10)
@Henk, snelheid is bijna nooit het probleem, gewoon 2 handjes aan het stuur en oogjes op de weg en dan is het geen probleem! Voor dat er smartphones waren werd er ook te hard gereden (toen waren het nog allemaal 80km/uur wegen) en toen gebeurde deze ongelukken zelden. Zo moeilijk is het niet, kijk om je heen en je ziet genoeg.
Henk (18-1-2021 om 12:21)
Veel van dit soort ongevallen de laatste tijd. Er wordt vaak te hard gereden op 60 km wegen, die snelheid is er niet voor niets. Hoge snelheid in combinatie met natte wegen of slik en je ligt in de sloot.
jan (17-1-2021 om 22:04)
altijd weer geweldig die coordinatie. kan iemand uitleggen wat 3 brandweerauto's daar dan te zoeken hebben? Colijnsplaat zit op 500 meter.
vanpuffelen (17-1-2021 om 21:26)
Gelukkig goed afgelopen .Wel veel eenzijdige ongelukken de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren