Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tieners opgepakt voor overval winkel Hulst

Toegevoegd: 18-01-2021, 11.02 uur
Tieners opgepakt voor overval winkel Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dit weekeinde twee tieners opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de overval afgelopen vrijdagmiddag in Hulst.


De twee zouden vrijdag rond 13.15 uur bij een supermarkt aan de Gentsestraat een winkelier hebben bedreigd met een mes waarna ze ervandoor gingen met een paar pakjes sigaretten. De politie startte direct een onderzoek. Dat onderzoek leidde naar de twee verdachten.

Een 16-jarige jongen uit Hulst werd zaterdag aangehouden. De andere verdachte, een 16-jarige jongen Clinge , werd zondag ingerekend. De tieners zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natasja (18-1-2021 om 23:22)
Wat een lafbekken zeg! Die man staat al zijn hele leven met hart en ziel in die winkel! Altijd vriendelijk, nooit iets teveel! Ik maak me zo boos als ik dit lees en moet me echt inhouden met reageren, maar wat vind ik het erg voor die man dat hij dit nog moet meemaken op zijn oude dag in zijn winkeltje! Bah, uitschot!!!
Tholenaar (18-1-2021 om 16:49)
tot hun 21 jaar naar een tuchtschool, net als vroeger. wat normen en waarden bij leren die ze tuis gemist hebben, waarschijnlijk. En de rest van je leven met een strafblad rondlopen voor een paar pakjes sigaretten.? hoe dom kun je zijn.
bram goeree (18-1-2021 om 15:18)
goed gedaan snotneuzen .een prima begin van je loopbaan .maar ach een halt strafje en beloven dat ze het niet meer doen .laat ze maar eens een poos zitten .ze willen toch zo graag de ''grote'' boef uithangen .en een schade vergoeding voor het leed van de winkelier .
zeeuw (18-1-2021 om 13:21)
zit er vroeg in
Michel (18-1-2021 om 11:47)
Laat ze maar vast zitten, tot de scholen weer open gaan.
Cookie-instellingen beheren