Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Letsel bij botsing auto's Colijnsplaat

Toegevoegd: 19-01-2021, 18.09 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Bij een botsing tussen twee auto's in Colijnsplaat is dinsdag aan het einde van de middag één persoon gewond geraakt. De beide voertuigen moesten worden getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 16.50 uur bij de kruising van de Colijnsplaatseweg en de Zuidlangeweg. Een BMW raakte hier in botsing met een Mitsubishi. Er ontstond flink wat schade en een inzittende van de Mitsubishi liep letsel op. Voor deze persoon werd een ambulanceteam gewaarschuwd. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bergers van Kuzee en Van Halst kwamen ter plekke om de betrokken voertuigen te takelen. Rond 17.45 uur was de weg weer helemaal vrij.

Videoverslag volgt nog.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren