Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Revolver gevonden in woning Vlissingen, één aanhouding

Toegevoegd: 20-01-2021, 12.43 uur
In de woning trof de politie een revolver met munitie aan.
In de woning trof de politie een revolver met munitie aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie hield dinsdagavond in een studentenwoning aan de Walstraat in Vlissingen een man aan. In het pand werd een revolver in beslag genomen.


De politie kreeg rond 19.00 uur een melding dat een bewoner een vuurwapen in het pand had gevonden. Toen de politie in het centrum van Vlissingen arriveerde, was het vermoeden dat nog iemand in de woning aanwezig was.

Vanwege de veiligheid werd de woning omsingeld, waarna rond 20.30 uur enkele agenten het pand doorzochten. Op een plat dak werd een man (21) uit Vlissingen aangetroffen en gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

De Vlissinger zit nog vast en wordt woensdag verhoord. In de woning trof de politie een revolver met munitie aan. Deze zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren