Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw rijdt met granaat naar politiebureau

Toegevoegd: 22-01-2021, 08.32 uur
Vrouw rijdt met granaat naar politiebureau
© Foto: Wilco Roeleven (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Een vrouw heeft gistermiddag in de gemeente Sluis een handgranaat naar het politiebureau gebracht. Omdat het bureau was gesloten belde ze de politie dat ze bij een benzinestation in Oostburg stond.


Agenten zijn gelijk op de melding af gegaan. Vanwege het ontploffingsgevaar van de granaat werd de vrouw door de politie tot buiten de bebouwde kom geleid. De auto is vervolgens in de polder neergezet in afwachting van de EOD. Die hebben de granaat meegenomen en gecontroleerd laten ontploffen. 

De handgranaat zou volgens de politie van haar overleden man zijn geweest. Het voorval wordt nu verder onderzocht door de politie. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Juist (23-1-2021 om 13:31)
Oh ja laat ik met een explosief bij een tankstation gaan staan, super goed idee.. sommige mensen zijn te dom om te poepen en de reacties hieronder ook, waar word gezegd dat de granaat Goes verpakt was? Als de besproken pin misschien door ouderdom oid niet meer helemaal goed zit kan deze zo ontploffen. Waarom begeleiden ze haar anders tot BUITEN de bebouwde kom?? En laten dan de EOD komen..
Jan uit Vlissingen (23-1-2021 om 11:29)
@jaap waar in het artikel staat dat het een granaat met een pin is en @ Mijn Mening hoezo netjes verpakt? De foto van het munitiekistje is van de EOD.
@ jaap (22-1-2021 om 13:37)
....gevaarlijk? Hoe precies? Kunt u mij dit uitleggen als een granaat met pin en al in je broekzak zit? Dan zou men de auto ook maar moeten verbieden want dat is ook een levensgevaarlijk wapen als men die verkeert bedient. Weet waar je over praat;)
Mijn mening (22-1-2021 om 13:19)
Een granaat ontploft niet zomaar, zat ook netjes verpakt.
Jaap (22-1-2021 om 10:58)
Hoeveel verstand heb je dan, levensgevaarlijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.
rini de jonge (22-1-2021 om 09:42)
gevaarlijke hobby van haar man om granaten te verzamelen waarom laat zij dat toe
Cookie-instellingen beheren