Weerbericht:
Heldere nacht, in het uiterste noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Bagger uit vrachtauto belandt op straat in Middelburg

Toegevoegd: 22-01-2021, 19.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een deel van het wegdek van de Spinhuisweg in Middelburg is vanavond bedekt geraakt met bagger nadat een vrachtwagen zijn lading was verloren.


Vanuit een sloot in de wijk was vandaag bagger gehaald welke in de bak van een vrachtauto was geladen. Door onbekende oorzaak ging een klep van de bak open en stroomde de bagger de Spinhuisweg op. De bagger bedekte ook geparkeerd staande voertuigen, waaronder ook een politieauto.

Het wegdek tussen de kruising met de Stadhouderslaan en de kruising met Torenweg moest gereinigd worden en daarom werd de straat tussen de genoemde kruispunten afgesloten. De schoonmaakwerkzaamheden zijn op dit moment nog bezig.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren