Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand Axel blijkt lastige klus

Toegevoegd: 23-01-2021, 09.49 uur
Volgens de brandweer was sprake van een langdurige en lastige klus.
Volgens de brandweer was sprake van een langdurige en lastige klus.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Roland de Jong

AXEL - Een schoorsteenbrand bij een woning in Axel heeft de brandweer vrijdagavond flink wat werk bezorgd. Bij de brand raakte niemand gewond.


Vanaf de Kinderdijk werd kort na 22.00 uur alarm geslagen over een brand in de schoorsteen van een woning. Hierop werd de tankautospuit van de brandweerpost Axel met spoed ter plekke gestuurd. De collega's van de post Hulst gingen ter plaatse met hun hoogwerker. Volgens de brandweer bleek de schoorsteenbrand een lastige en langdurige klus maar bleef iedereen ongedeerd.

Tijdens de werkzaamheden aan de Kinderdijk kwam overigens nog een tweede brandmelding binnen vanuit Axel. Bij verzorgingstehuis De Vurssche aan de Rooseveltlaan was rond 23.30 uur een handmelder ingedrukt. Omdat de Axelse brandweerlieden nog bezig waren, namen de collega's van Westdorpe deze melding voor hun rekening.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren