Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar overlijden persoon Waarde

Toegevoegd: 23-01-2021, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

WAARDE - Bij een woning in Waarde is vanochtend iemand overleden. De politie doet onderzoek maar het lijkt er vooralsnog op dat er sprake is van een natuurlijk overlijden of een noodlottig ongeval.


Even voor half elf werd alarm geslagen over een persoon die levenloos was aangetroffen in of bij een watergang naast een huis aan de Kerkweg. Direct werden twee ambulanceteams opgeroepen en al snel werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Het slachtoffer werd volgens de politie nog gereanimeerd maar hij overleed ondanks alle inspanningen ter plekke. De opgeroepen traumhelikopter is daarom niet meer ter plaatse gekomen.

Volgens een woordvoerder van de politie wordt op dit moment uitgegaan van een natuurlijk overlijden of eventueel een noodlottig ongeval. Er zijn in ieder geval geen aanwijzingen voor een misdrijf. Voor de zekerheid is echter wel een plaats delict afgezet. Ook is een GGD-arts opgeroepen. Dit mede omdat de persoon buiten is aangetroffen, aldus de politie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren