Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Brouwershaven

Toegevoegd: 23-01-2021, 12.20 uur
Traumahelikopter ingezet in Brouwershaven
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is zaterdagochtend ingezet voor een incident op een vakantiepark in Den Osse bij Brouwershaven.


De ambulancedienst werd rond 10.45 uur met spoed naar het park aan de Meeuwenstein gestuurd. Binnen enkele miuten volgde een oproep voor de traumahelikopter uit Nijmegen. De Rotterdamse helikopter was op dat moment nog onderweg naar een reanimatie in Waarde. Toen bleek dat de inzet hier kon komen te vervallen, werd de Rotterdamse helikopter doorgestuurd naar Brouwershaven en de Nijmeegse teruggestuurd naar de basis.

Rond 11.30 uur is ook het Rotterdamse traumateam weer opgestegen en teruggekeerd naar de basis. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren