Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en midden vorming van mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding bij Bergsediepsluis Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 23-01-2021, 16.17 uur
Bij de Bergsediepsluis kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.
Bij de Bergsediepsluis kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden bij de kruising ter hoogte van de Bergsediepsluis.


Op het genoemde kruispunt kwamen rond 15.05 uur een automobilist in een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De motor is door iemand opgehaald. De auto liep schade op aan de voorzijde.

Aan de Rillandse zijde van de Oesterdam vond rond 15.30 uur ook een incident plaats (laatste foto). Vermoedelijk was hier sprake van een valpartij. Dit slachtoffer moest wel mee in de ambulance.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren