Weerbericht:
Vannacht in de zuidelijke helft lokaal mist. Overdag in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestien personen bekeurd bij illegaal feest

Toegevoegd: 24-01-2021, 11.55 uur
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij het illegale feest vannacht in een loods van een agrarisch bedrijf in Ovezande heeft de politie vannacht 16 personen bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar.


Agenten gingen rond 01.00 uur af op een melding van geluidsoverlast vanuit de loods. Ter plekke hoorden de agenten muziek en zagen ze rondom de loods diverse auto's, campers en fietsen staan. Toen verschillende andere eenheden nog onderweg waren, ging plotseling de muziek uit. “Kennelijk was de komst van de politie bij de feestgangers doorgedrongen”, zo vertelt de politie.

Meerdere agenten waaronder ook twee hondengeleiders met de diensthonden Zorro en Kayne gingen vervolgens naar binnen. “Zij troffen binnen een party tent aan. Diverse bezoekers hadden zich verstopt. Er werden uiteindelijk 16 personen gelokaliseerd en bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar”, aldus de politie.

Tegen de moeder en zoon die het feest hadden georganiseerd wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege het illegaal organiseren van een evenement. De bevindingen van de agenten worden op papier gezet ten behoeve van een bestuurlijke rapportage.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (27-1-2021 om 19:42)
de straffen moeten omhoog. eerste keer 1.000 euro--bij herhaling 5.000 euro--bij minderjarigen de ouders mee laten betalen voor aangerichte schade en beboeten voor slechte opvoeding.
Rien (25-1-2021 om 13:19)
Soms schrijf je moeder met een l.
John (25-1-2021 om 10:15)
Sjongejonge wat een hersenloze sukkels. Geen greintje sympathie tonen en keihard aanpakken, maarja.... Nederland en zielige jeugd e.d. dus zal wel weer een vermaning worden voor de feestgangers en de groeten. Jammer weer.
Mijn mening (24-1-2021 om 19:37)
Allemaal de maximale boete geven, hersenloos volk.
17mar (24-1-2021 om 18:32)
Verstand en verantwoordelijkheid is ver te zoeken!! Ik heb totaal geen enkel begrip of medeleven voor/met de jeugd meer "ze zijn zo zielig" Door hun (ook volwassenen) domme acties schiet het zeker niet op! Ik wil ook weer een beetje sociaal leven
Martin (24-1-2021 om 18:25)
Moeder was waarschijnlijk vriendin van de zoon en je mag je zoon niets ontzeggen in deze verwende maatschappij !! En hier zijn er vele van in het Wilde Westen
Cookie-instellingen beheren