Weerbericht:
Brede opklaringen, lokaal mist. Overdag zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestien personen bekeurd bij illegaal feest

Toegevoegd: 24-01-2021, 11.55 uur
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij het illegale feest vannacht in een loods van een agrarisch bedrijf in Ovezande heeft de politie vannacht 16 personen bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar.


Agenten gingen rond 01.00 uur af op een melding van geluidsoverlast vanuit de loods. Ter plekke hoorden de agenten muziek en zagen ze rondom de loods diverse auto's, campers en fietsen staan. Toen verschillende andere eenheden nog onderweg waren, ging plotseling de muziek uit. “Kennelijk was de komst van de politie bij de feestgangers doorgedrongen”, zo vertelt de politie.

Meerdere agenten waaronder ook twee hondengeleiders met de diensthonden Zorro en Kayne gingen vervolgens naar binnen. “Zij troffen binnen een party tent aan. Diverse bezoekers hadden zich verstopt. Er werden uiteindelijk 16 personen gelokaliseerd en bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar”, aldus de politie.

Tegen de moeder en zoon die het feest hadden georganiseerd wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege het illegaal organiseren van een evenement. De bevindingen van de agenten worden op papier gezet ten behoeve van een bestuurlijke rapportage.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (24-1-2021 om 16:55)
FLINK STRAFFEN
John B (24-1-2021 om 16:41)
Vandaag 3 keer naar de kerk en alles is weer goed zeker
ger (24-1-2021 om 15:53)
zo jammer dat die honden gegeten hebben, van mij mogen ze van allemaal een hapje nemen zodat die lui hun hele leven aan t litteken herinnerd worden hoe ongelofelijke miskwallen het toen waren...
B. (24-1-2021 om 15:34)
begrijp het heel goed dat mensen weer eens willen feesten in al deze ellende!
John (24-1-2021 om 15:24)
@Arie, bedankt voor het bevestigen van het gemiddelde denkvermogen van een “wappie”. Ik ken niemand die besmet is, dus het is er niet. Dus die maatregelen zijn nergens voor nodig? Zucht, bedankt he
Nel (24-1-2021 om 15:21)
Geklets Arie ook daar dus corona en wat denk van die lui die vanuit de stad komen met wel degelijk de kans van corona, want die zullen er ongetwijfeld bij zijn geweest. Denk wat verder dan je kennelijk normaal doet!!! Er is overal corona!!!!!!
Cookie-instellingen beheren