Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestien personen bekeurd bij illegaal feest

Toegevoegd: 24-01-2021, 11.55 uur
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
De politie bekeurde in totaal 16 personen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij het illegale feest vannacht in een loods van een agrarisch bedrijf in Ovezande heeft de politie vannacht 16 personen bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar.


Agenten gingen rond 01.00 uur af op een melding van geluidsoverlast vanuit de loods. Ter plekke hoorden de agenten muziek en zagen ze rondom de loods diverse auto's, campers en fietsen staan. Toen verschillende andere eenheden nog onderweg waren, ging plotseling de muziek uit. “Kennelijk was de komst van de politie bij de feestgangers doorgedrongen”, zo vertelt de politie.

Meerdere agenten waaronder ook twee hondengeleiders met de diensthonden Zorro en Kayne gingen vervolgens naar binnen. “Zij troffen binnen een party tent aan. Diverse bezoekers hadden zich verstopt. Er werden uiteindelijk 16 personen gelokaliseerd en bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar”, aldus de politie.

Tegen de moeder en zoon die het feest hadden georganiseerd wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege het illegaal organiseren van een evenement. De bevindingen van de agenten worden op papier gezet ten behoeve van een bestuurlijke rapportage.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bassie (24-1-2021 om 14:38)
Boete 425 euro, strafblad en verplichte verklaring niet met corona op de ic opgenomen te willen worden, klaar punt ui !
Arie (24-1-2021 om 14:16)
Laat ze toch lekker feesten, hier op het platteland is er helemaal geen corona, ik ken niemand. Wat misselijk om die mensen te verraden.
John (24-1-2021 om 14:00)
Bekeuring voor niet voldoende afstand houden? En voor het negeren can de avondklok dan? Voor moeder en zoon graag misdaad registreren dat ze er hun rest van hun leven nog van mogen genieten. Het is dit soort klootjesvolk dat zorgt dat we er niet uitkomen en steeds strengere maatregelen nodig zijn.
Nelie (24-1-2021 om 13:27)
Wat een zielige lui, als je alleen maar plezier kunt hebben door te feesten. Zoek een hobby bedenk wat en neem deze lockdown als iets wat noodzakelijk is. Hoe meer er gefeest blijft worden hoe anger het allemaal duurt, snappen ze dat niet?? Wat is nou een paar maanden je houden aan regels op een mensenleven?! En doe nou niet net of het zo zielig is voor de jeugd, en "je bent toch ook jong geweest"? Ja klopt allemaal maar dat is niet te vergelijken met de siuatie nu en het is ook niet van levensbelang. En waar zijn de uders van deze gasten? O ja een oeder heeft het samen met haar zoon georganiseerd, Chapeau moeder, goed voorbeeld, dom mens!
Mar (24-1-2021 om 13:14)
Vind vooral de moeder die in de organisatie zat erg onder erg onverantwoord! Je mag toch wel aan nemen dat een moeder meer verstand heeft..... (niet dus)
J. (24-1-2021 om 12:16)
Onbegrijpelijk dat men zich niet aan de wet houdt, men beseft niet hoe ernstig het is of kan zijn. Gebouwen gewoon 3 tot 6 maanden sluiten
Cookie-instellingen beheren