Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen bijeen in Vlissingen, politie extra alert

Toegevoegd: 25-01-2021, 20.38 uur - Update: 25-01-2021, 21.53 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (27-1-2021 om 09:30)
Die avondklok had er niet mogen komen!! Goede samenscholingsverbod had genoeg geweest.En dat streng handheven na een bepaalde tijd. Maar wat komt er na avondklok???? Voorstanders avondklok praten maar denken niet verder.Gaan ze denken dan is het te laat. Overheid en wijsneuzen Rivm ,Gommers enz.zijn de grip kwijt en gaan de vreemdste dingen doen om u te muilkorven. Ze willen onderdrukking van de [lagere] bevolking. Weet waar u op gaat stemmen.Als dat maar eerlijk gaat en denk zelf na.
Marco wijkhuijs (26-1-2021 om 23:34)
Het zijn weer de pubers weer dat had ik eens moeten doen wat hun doen nu dan had ik zeker alle hoeken van de kamer gezien het komt niet is in mij op ik ben ook niet met alles eens maar begrijp vele dingen wel niet alles ik ben bijna 48 jaar ik roep die personen op om er mee testoppen zo niet op pakken mee naar hun ouders er mee converteren en zelf voor de schade op laten draaien laat maar werken voor de rommel
Nel (26-1-2021 om 15:42)
Gisteravond een gedrags wetenschapper horen zeggen dat we aardiger moeten zijn voor die relschoppers, we moeten met elkaar in contact blijven!!!Met elkaar praten, hallo grapjurk moeten we ze ook nog een aai over hun bol geven soms!! Dit is zo'n belachelijke praat, de tere kinderzieltjes worden zeker gekwetst? Dit uitschot zijn de resultaten van die weke aanpak!!!
Jos (26-1-2021 om 11:51)
Mariniers??? O, die watervrezende zandhazen. Die komen echt niet naar Vlissingen hoor.
@Schiet op hun (25-1-2021 om 23:52)
Zelfs de Mariniers willen, niet in Vlissingen komen !
Mijn mening (25-1-2021 om 23:43)
Één keer waarschuwen en vervolgens gericht schieten. Het zijn elke keer dezelfde lamzakken die het verzieken. Bijgestaan is meegedaan dus ook volledig de schade verhalen bij diegene die opgepakt worden. Ik heb maar één woord voor deze nietsnutten, klootzakken.
Cookie-instellingen beheren