Weerbericht:
Overdag bewolkt en in de middag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie bij handhaving avondklok Vlissingen

Toegevoegd: 25-01-2021, 21.42 uur - Update: 30-04-2021, 18.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Nadat de politie vanavond al verschillende personen verzocht weg te gaan bij het Stadhuisplein in Vlissingen na een oproep om te rellen is tijdens de handhaving van de avondklok iemand aangehouden. Inmiddels is ook de Mobiele Eenheid (ME) in de stad.


Net voordat de avondklok inging werd op de Paul Krugerstraat een personenauto aan de kant gezet. De bestuurder schreeuwde vanuit zijn auto en werd daarom proces-verbaal voor geluidsoverlast. De persoon bleek geen gordel te dragen en gaf ook geen richting aan. Ook hiervoor werd proces-verbaal opgemaakt.

Een persoon die rond 21.05 uur bij het Stadhuisplein liep en geen geldige reden bleek te hebben, werd door meerdere agenten tegen de grond gewerkt en aangehouden. Waarvoor dat precies was, is niet bekend. De man kreeg in ieder geval een bekeuring voor het overtreden van de regels van de avondklok.

Op dit moment is het rustig op en rond het Stadhuisplein. Wel is er nog politie op de been en is na het ingaan van de avondklok de Mobiele Eenheid (ME) naar het plein gekomen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (27-1-2021 om 17:59)
@ marokaan. Zeker met u eens, de goede moeten helaas lijden onder de slechte.
WeetAllesBeter (26-1-2021 om 17:15)
Alsjeblieft piepiepiep. Meenemen en alles laten betalen. Aanpakken deze gekken!!
Volhouder (26-1-2021 om 15:33)
Grote Smurf ik ben trots op u, u durft het te zeggen/typen, en dat van die rubberkogels helemaal mee eens, en een flinke dosis Defence Spray helpt ook best goed en nog een voordeel van dat spul, de persoon loopt 3 dagen met een rode bakkes rond dus leg dan maar eens uit waar je bent geweest en hebt gedaan! Er MOET "gewoon" harder opgetreden worden, onze hulpverleners worden belaagd, bekogeld met stenen en vuurwerk, ze worden uitgescholden krijgen de meest verschrikkelijke ziektes toegewenst. Ik ben enorm trots op onze hulpverleners, je moet het maar durven!
Brasser (26-1-2021 om 14:31)
Ik zie vanaf minuut 1 dat Marokkanen flink gediscrimineerd worden en dat de politie niets onderneemt tegen degene die discrimineert!!! Dat die gast in dat zwarte bomberjack oppert dat Marokkanen naar de gaskamers in Auschwitz moeten is blijkbaar normaal voor de Nederlandse Politie!
AntiGSM (26-1-2021 om 13:57)
Helemaal goed! Wat die boete betreft voor geen richting aangeven: dat mogen jullie voortaan bij iedereen doen want bijna niemand doet dat nog tegenwoordig! Verder kun je dat reltuig niet hard genoeg aanpakken, rubberen kogels zijn inderdaad een goed idee!
bram goeree (26-1-2021 om 12:17)
prima werk van de politie .oppakken die etters en een hoge bekeuring .verpesten het voor iedereen
Cookie-instellingen beheren