Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

N59 bij Bruinisse afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 25-01-2021, 23.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - De N59 ter hoogte van Bruinisse is op dit moment in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie doet hier onderzoek naar een verkeersongeval eerder vanavond.


Rond 21.40 uur vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelbusje. De bestuurder van de bestelauto, een 18-jarige man uit Goes, en de bestuurder van een personenauto, een 30-jarige man uit Bruinisse, raakten door onbekende oorzaken elkaar. Na de botsing kwam de bestelauto op zijn kop tot stilstand, de andere auto raakte zwaar beschadigd.

Beide bestuurders zijn voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Daarvoor werd de weg tot even na 04u00 afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren