Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Inzet traumahelikopter blijkt niet nodig

Toegevoegd: 27-01-2021, 10.25 uur
Inzet traumahelikopter blijkt niet nodig
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Traumahelikopters zijn dinsdagavond opgeroepen voor meldingen in Krabbendijke en Sas van Gent. In beide gevallen bleek de inzet niet nodig.


De Amsterdamse traumahelikopter Lifeliner 1 werd rond 19.20 uur naar de Wilhelminastraat in Krabbendijke gestuurd nadat hier een reanimatie was gemeld. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de brandweer opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer was de persoon echter alweer bij kennis. De helikopter kwam dan ook niet meer ter plaatse.

Twee ambulanceteam werden vervolgens rond 20.05 uur met spoed naar het Bolwerk in Sas van Gent gestuurd. Enkele minuten later volgde een oproep voor de Rotterdamse traumahelikopter maar ook hier bleek de inzet uiteindelijk niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren