Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeventien aanhoudingen in Zeeland sinds invoering avondklok

Toegevoegd: 29-01-2021, 18.14 uur
Zeventien aanhoudingen in Zeeland sinds invoering avondklok
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft sinds de avondklok van kracht is in Zeeland 17 mensen aangehouden. De verdachten werden opgepakt voor bijvoorbeeld opruiing, geweldpleging en belediging.


In de gemeente Goes werden zeven arrestaties gedaan. Het gaat om vier jongemannen uit Goes en één uit Kattendijke die via sociale media opriepen om te gaan rellen. Daarnaast werden ook twee mannen aangehouden voor bedreiging waaronder een man uit Kattendijke die daar een luchtdruk jachtgeweer voor gebruikte.

Ook werden er mensen opgepakt voor diverse feiten in Terneuzen, Hulst, Kapelle, Middelburg en Vlissingen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren