Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Gewonden en ravage na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 30-01-2021, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeluk op de Anjelierstraat in Goes is zaterdagmorgen een flinke ravage ontstaan waarbij vier auto’s beschadigd zijn geraakt. Twee personen raakten gewond.


Rond 09.30 uur verloor een bestuurder van een personenauto vermoedelijk de controle over zijn voertuig. De auto ramde een geparkeerde auto en kwam tegen een ander geparkeerd voertuig tot stilstand. Doordat er een lantaarnpaal afknakte raakte ook een vierde auto beschadigd.

Beide inzittenden konden zelf uit het voertuig komen en werden opgevangen door omstanders. Twee ambulances kwamen ter plekke om de gewonden ter controle over te brengen naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is verder niks bekend.

Twee van de vier voertuigen raakten flink beschadigd en moesten worden weggesleept. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de botsing. Ook de verkeerspolitie is ter plekke geweest. De Anjelierstraat was tijdens de afhandeling van het ongeluk afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (31-1-2021 om 22:08)
Deze man/vrouw reed als een gek, ik ben zelf bijna frontaal aangereden door deze persoon, ik hoop dat hij / zij hard gestraft word, er hadden doden kunnen vallen
Bassie (30-1-2021 om 18:30)
Beste mensen Sterkte aan de slachtoffers maar laten we welwezen, Dit is een normale straat in een woonwijk, De ravage die ik hier zie lijkt op een waar slagveld Hoe hard is hier gereden ?. 30 km ?.
Dennis (30-1-2021 om 15:38)
Zo flink wat schade .en dat in een 30 km zone
meedenker (30-1-2021 om 12:56)
Volgens mij iets harder gereden dan de toegelaten snelheid op deze lokatie gezien de schade, van geluk is dat er geen meerdere personen gewond zijn geraakt.
Joris (30-1-2021 om 12:46)
Zoveel schade bij een aanrijding in een 30 kilometerzone! Een aanrijdinkje kan ook bij 30 km/u altijd gebeuren maar hier heeft een onbekwame chauffeur in plaats van de rem het gaspedaal tot de bodem ingetrapt. Dat lijkt me een aannemelijke verklaring.
gerr (30-1-2021 om 12:39)
zohey das een flinke klapper, die zooi ken ge nie maken bij 30/50 per uur... en lekkere brede straat ook in je eentje knap werk hoor...
Cookie-instellingen beheren