Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Overtreder avondklok rijdt in auto vol met drugs

Toegevoegd: 30-01-2021, 19.15 uur
Overtreder avondklok rijdt in auto vol met drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Politiemensen hebben vrijdagavond omstreeks 21.30 uur op de Coudorp in Nieuwdorp een 28-jarige man uit die plaats aangehouden. De man probeerde bij een controle vanwege de avondklok langs de politiemensen heen te rijden, wat mislukte. Hij bleek bovendien geen gordel te dragen én een hoeveelheid drugs bij zich te hebben.


De verdachte was na 21.00 uur nog op straat en moest worden gecontroleerd. Nadat hij geprobeerd had de politie te omzeilen, werd hij staande gehouden en kreeg hij te horen dat hij boetes kreeg voor het overtreden van de avondklok en voor het niet dragen van de autogordel.

Terwijl agenten bezig waren alles vast te leggen, roken ze een sterke henneplucht uit de auto komen. De man moest de drugs die hij bij zich had aan de agenten geven en gaf hen een klein zakje weet. Omdat de agenten vermoedden dat dit niet alle drugs was, mede gezien de sterke lucht die uit de auto kwam, hebben ze de auto doorzocht.

Daarbij troffen ze inderdaad nog meer drugs aan: enkele tientallen xtc-pillen, bijna 15 gram cocaïne, verpakt in kleine hoeveelheden (in zogenaamde ponypacks), enkele tientallen grammen mdma en enkele tientallen grammen (vermoedelijk) ketamine. De man is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (31-1-2021 om 20:44)
Oja Edwin? Hoe verklaar je het succes van Steve Jobs dan? Die gebruikte LSD...
Jan de filantroop (31-1-2021 om 11:29)
Hoe lomp kun je zijn??
Karl (30-1-2021 om 21:18)
Bedankt, hou dat gespuis maar van de straat!
Edwin (30-1-2021 om 19:40)
Met alweer eens het bewijs hoe die rotzooi de hersenen aantast.
Cookie-instellingen beheren