Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Automobilist aangehouden voor bezit van drugs

Toegevoegd: 31-01-2021, 17.09 uur
Automobilist aangehouden voor bezit van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND – De politie heeft zaterdagmiddag op de A58 ter hoogte van Rilland een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van bezit dan wel handel in drugs.


De man had op de A58 komend vanuit de richting Hoogerheide en gaand in de richting van Rilland vanwege de snelheid waarmee hij reed de aandacht van surveillerende politiemensen getrokken. Ze zetten hem bij verzorgingsplaats ’t Scheld ter hoogte van Rilland aan de kant om hem te controleren. 

De man moest meewerken aan een blaastest en een speekseltest. Uit die laatste test bleek dat de man onder invloed van drugs een auto bestuurde (hij testte positief op het gebruik van cocaïne en amfetamine). De man moest daarom mee naar het bureau, voor een bloedtest. 

Voordat de agenten hem in de politieauto zetten, fouilleerden ze de man. Tijdens die fouillering troffen ze geld, telefoons en enkele tientallen ponypacks met daarin drugs aan. Ponypacks zijn vetvrije papiertjes waar drugs (vaak cocaïne of speed) in bewaard kunnen worden en die vaak tot kleine envelopjes zijn gevouwen. 

De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor naar het bureau gebracht. De auto waarin hij reed is in beslag genomen voor nader onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren