Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 91 km

Drie prostituees aangetroffen in Bruinisse

Toegevoegd: 01-02-2021, 17.10 uur - Update: 01-02-2021, 18.44 uur
Drie prostituees aangetroffen in Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BRUINISSE  - De politie heeft maandagmiddag in Bruinisse drie illegale prostituees aangetroffen. Het drietal werd ontdekt na een melding van illegale prostitutie.


Wijkagent Ab Duinhouwer van Schouwen-Duiveland ging na de melding poolshoogte nemen. De politie heeft de vrouwen vervolgens gesommeerd om te stoppen met hun werkzaamheden. Ook zijn de gegevens van de prostituees met de gemeente Schouwen-Duiveland gedeeld.

Volgens de Rijksoverheid is prostitutie toegestaan zolang er sprake is van vrijwillige seks tussen volwassenen. Als de prostituee wordt gedwongen, er sprake is van een minderjarige of als de werkomstandigheden onveilig zijn, is prostitutie illegaal. Ook is prostitutie illegaal als het om een prostituee gaat met een buitenlands paspoort zonder werkvergunning. Verder mogen gemeenten een eigen beleid voeren op het gebied van prostitutie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren