Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser aangereden in centrum Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2021, 18.50 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een fietser is maandagavond op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen aangereden door een automobilist. De fietser is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 ter hoogte van de Albert Heijn-supermarkt in de straat. De fietser kwam door onbekende oorzaak in botsing met de auto en belandde tegen de voorruit. Hierdoor ontstond een grote barst in de ruit.

Nadat de politie de gegevens van beide partijen had verzameld, is de auto door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is nog niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (2-2-2021 om 05:10)
Ze rijden daar allemaal stoned rond. Nog even snel een jointje scoren.. En snel weer naar huis om te gaan gebruiken.
Zeb (1-2-2021 om 22:22)
@ex inwoner VVLissingen voordat je praat weet de feiten de fietser keek niet om ...
Loes (1-2-2021 om 19:38)
Llaatste tijd kijkt bijna niemand meer uit. Kijken niet om of op...even gauw inhalen..gebruiken de spiegels niet en de fietsers zonder licht, voor het afslaan niet achterom Kijken geen richting aangeven snap niet dat er niet meer gebeurd is. Behalve mekaar uitkafferen op straat.
Ex inwoner VLissingen (1-2-2021 om 19:23)
Dit zal nog wel vaker gaan gebeuren helaas. Als je ziet hoe hard ze hier soms rijden en dan ook nog eens aan de verkeerde kant hun auto zetten... Ja dan heb ik het ook over de bezorg auto van het restaurant daarzo. 1 tje zou er mogen staan vanaf 17.00 maar die staat er vaak al veel eerder... Bussen moeten eromheen slalommen en fietsers uitwijken wat ook weer gevaar met zich meebrengt.
Hans (1-2-2021 om 18:59)
De fietster stak over zonder te kijken en kwam in botsing met de auto. De fietser is niet meegenomen naar het ziekenhuis.
Cookie-instellingen beheren