Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Drugslaboratorium ontdekt, meerdere arrestaties

Toegevoegd: 04-02-2021, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

WATERLANDKERKJE - De politie heeft vanochtend in Waterlandkerkje vermoedelijk een drugslaboratorium ontdekt. Er zijn meerdere personen aangehouden.


De politie meldde de vondst van het lab aan de Nozemansweg rond 09.45 uur. Volgens een woordvoerder zijn er meerdere aanhoudingen verricht door een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI).

Ter plaatse zal nader onderzoek worden gedaan, onder meer door de recherche.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (5-2-2021 om 20:57)
Heel goed werk ik heb ook altijd zo'n hele penetrante geur op de langeweg waar ook zo veel auto's en vrachtwagen op de tuin staan er staan ook 2 grote schuren op daar is vaak een hele sterke anijs geur of iets in die trend en de persoon in kwestie is nou ook niet echt zuiver als je hem zo ziet en er komen ook altijd laat mensen van het kamp met dure auto's is maar een tip maar misschien eens iets om te gaan kijken of onderzoeken
jan (4-2-2021 om 14:04)
Super werk !! van de politie maar wat mijn telkens verbaast waar komen nu ineens al deze politie mensen vandaan ,want als ik belt dan moet ik blij zijn als ze één uur later bij mijn zijn of de zelfde dag??
Cookie-instellingen beheren