Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor hennepkwekerij in woning

Toegevoegd: 04-02-2021, 13.58 uur
Man aangehouden voor hennepkwekerij in woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - In Zaamslag is woensdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De bewoner is aangehouden.


In een aanbouw van een woning aan de Axelsestraat trof de politie de in werking zijnde kwekerij aan. Er stonden ruim zeshonderd planten en apparatuur. De 21-jarige bewoner is ter plaatse aangehouden.

Alle planten en apparatuur zijn in beslag genomen. De verdachte kreeg een dagvaarding mee en moet zich later voor de rechter verantwoorden. Of er illegaal stroom werd afgetapt is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GeenBoomer (5-2-2021 om 11:13)
@D Het is 2021, je kan in de winkel geen gloeilampen meer kopen en LED lampen zijn praktisch even duur en stralen nagenoeg geen warmte uit. De reden dat er stroom word afgetapt is simpelweg om te verbloemen dat er een opvallend hoog verbruik is. En die rekening zal prima te betalen zijn.
D (4-2-2021 om 15:16)
Tuurlijk is er stroom afgetapt. Je kan onmogelijk 600 planten van licht voorzien, en doodleuk de stroom rekening betalen..
Cookie-instellingen beheren