Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist 2 jaar cel voor meerdere inbraken

Toegevoegd: 04-02-2021, 22.33 uur
OM eist 2 jaar cel voor meerdere inbraken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft donderdag tegen twee mannen uit Middelburg, de 25-jarige M. T. en zijn drie jaar oudere landgenoot elk een celstraf van twee jaar geëist.


De twee, waarvan T. niets wilde zeggen omdat hij zich niet had kunnen voorbereiden op de zitting, worden verdacht van vier inbraken in augustus vorig jaar. Twee inbraken werden probleemloos door de twee erkend: 19 augustus in Serooskerke waar een filmcamera, een spelcomputer en een fotocamera werden buitgemaakt en een inbraak in Middelburg.

Dat was tevens hun laatste, want ze werden al vrij direct door de politie opgepakt. Enkele dagen daarvoor braken ze in bij twee woningen in Heinkenszand. Daar sloegen ze hun slag terwijl bij een van de inbraken de vrouw des huizes vanwege de warmte in de tuin sliep.

De spullen van twee inbraken werden later in de kamer van T. in het AZC in Middelburg gevonden. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Repelsteel (5-2-2021 om 14:10)
Hoeveel van deze Pareltjes zitten er in Nederland? Ik zou zeggen een gratis Ticket richting thuis land Maar ze zullen wel gepamperd worden
Jose (5-2-2021 om 00:22)
Ik heb een goed plan denk ik. T die in een azc zit na zijn straf gelijk naar schiphol brengen eronder begeleiding van de politie naar zijn thuisland brengen. Niks asiel krijgen hier.
Oplossing (5-2-2021 om 00:09)
Nou, helaas, u bent niet geslaagd voor de inburgeringscursus en mag weer terug naar af....
Cookie-instellingen beheren