Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties voor mishandeling Colijnsplaat

Toegevoegd: 05-02-2021, 13.09 uur
Twee arrestaties voor mishandeling Colijnsplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

COLIJNSPLAAT - Naar aanleiding van een mishandeling zijn donderdagochtend twee mannen aangehouden in Colijnsplaat. Het tweetal wordt verdacht van zware mishandeling van een inwoner van die plaats.


In de ochtend kreeg de politie een melding van de mishandeling. In de woning van het slachtoffer aan de Kruisstraat konden de agenten een 33-jarige Belg aanhouden. De man heeft geen vaste woon-of verblijfplaats. Even later werd in de Beatrixstraat in dezelfde plaats een man aangehouden die verdacht werd van betrokkenheid bij de mishandeling. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en hebben daar een verklaring afgelegd.

De Belgische man zit nog vast. Bij een speekseltest bleek hij positief te testen op het gebruik van cocaïne. De andere verdachte mocht na het verhoor het bureau weer verlaten. Het slachtoffer is door een arts behandeld aan zijn verwondingen. Hij raakte volgens de politie niet ernstig gewond. Wat de aanleiding voor de mishandeling was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren