Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk weer thuis, onderzoek loopt nog

Toegevoegd: 06-02-2021, 13.29 uur
Manfred Berrevoets
Manfred Berrevoets
© Foto: Het slachtoffer is inmiddels weer thuis
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De snorfietser die donderdag gewond raakte bij een aanrijding op de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg is weer thuis. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding loopt nog, zo zegt de politie desgevraagd.


De snorfietser werd donderdag rond 12.00 uur aangereden door een automobilist die vanaf een parkeerterrein via de berm en het fietspad de Nieuwe Kleverskerkseweg op wilde rijden. Op het fietspad kwam de automobilist in botsing met de snorfietser. Voor hem werd een traumahelikopter opgeroepen maar volgens de politie is het slachtoffer inmiddels weer thuis. "Deze 30-jarige Vlissinger mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Hij had wel veel pijn, maar was niet ernstig gewond. Van hem zal nog een verklaring worden opgenomen", aldus de politie.

Volgens een woordvoerster van de politie is de snorfiets van het slachtoffer onderzocht op de rollenbank en inmiddels aan hem teruggegeven. De exacte toedracht van het ongeluk wordt momenteel nog onderzocht maar volgens de politie zag de 29-jarige bestuurder van de auto de snorfietser over het hoofd toen hij niet de officiële uitgang van de parkeerplaats gebruikte, maar de kortste route nam.

Van de bestuurder, afkomstig uit Arnemuiden, is inmiddels een blaastest afgenomen. Daar kwam uit dat hij niet had gedronken. De man is als verdachte gehoord door de politie. Het onderzoek is echter nog niet afgerond. Daarom kan de politie nog geen exacte oorzaak van de aanrijding geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (6-2-2021 om 22:57)
@moeder , geval van domme pech! Hij zal het ook niet expres doen lijkt mij.
Douwe dabert (6-2-2021 om 18:36)
Bij garage l.c is het ook wachten op een klapper.
Moeder (6-2-2021 om 18:09)
Mijn mening: stomme fout, zul je bedoelen... Ze rijden al in een snel voertuig en dan gaan ze ook nog kortere routes nemen, die bovendien gevaarlijk zijn. Gewoon alle kosten laten betalen plus smartengeld voor het slachtoffer...
brom (6-2-2021 om 17:06)
Was gewoon wachten op een ongeluk daar. Laatste jaar reden de autos geregeld zo over het fietspad de rijweg op ipv eerst te draaien. Zo vaak bijna ongelukken daar gezien. Moest fout gaan. Nu staan eri ineens betonblokken voor. Beetje laat. Had het nieuwe bedrijf eerder moeten doen
Mijn mening (6-2-2021 om 15:12)
De oorzaak is door de berm een parkeerplaats verlaten en snorfietser over het hoofd gezien. De automobilist lijkt mij hier de schuldige. Volgens mij hoef je hier geen onderzoek voor te doen maar gewoon de feiten op een rij zetten. Gewoon een ongelukje.
Cookie-instellingen beheren