Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Test- en vaccinatielocaties gesloten door sneeuwval

Toegevoegd: 06-02-2021, 15.22 uur
Test- en vaccinatielocaties gesloten door sneeuwval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Zeeuwse test- en vaccinatielocaties van de GGD gaan zondag uit voorzorg dicht in verband met de door het KNMI afgegeven code rood. De GGD roept mensen die een afspraak hebben op om niet naar de locatie te komen.


De mensen die afspraken hadden staan om getest te worden, krijgen zaterdag een telefoontje om een nieuwe afspraak in te plannen. Wie gevaccineerd zou worden, krijgt een sms en wordt gebeld om de afspraak af te zeggen. In de volgende week kunnen zij telefonisch een nieuwe afspraak plannen.

Volgens de GGD worden geen vaccins verspeeld omdat de aanlevering wordt aangepast.

 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (7-2-2021 om 10:00)
Nederland in rep en roer ,omdat er een beetje sneeuw valt vlokje op de spoorrails en de treinen rijden niet als je rustig rijd is er niks aan de hand de wegen zijn mooi schoon
Cookie-instellingen beheren