Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Tunnelbuis tijdje dicht na botsing auto-vrachtwagen

Toegevoegd: 07-02-2021, 06.02 uur
Tunnelbuis tijdje dicht na botsing auto-vrachtwagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De Westerscheldetunnel is vannacht in de richting van Zuid-Beveland enige tijd afgesloten geweest vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto.


Het ongeluk gebeurde net na het einde van de tunnel op de Westerscheldetunnelseg (N62). Voor zover bekend was er geen sprake van letsel. Wel was er flinke materiële schade.

Omdat de weg gestremd was, werd de tunnelbuis richting Borssele enige tijd afgesloten. Verkeer moest aan de Terneuzense zijde wachten voor de neergelaten slagbomen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Of plaatselijke gladheid door de sneeuw een rol speelde, is dus niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren